| Autor |
Mesaj |
RAMONA
Administrator


Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 96
|
|
Cum sa iti faci singur un avatar 3d |
|
Astazi va voi arata cum sa va faceti singuri un logo 3d pentru avatar sau forum
Pentru acest tutorial am folosit adobe photoshop cs3.
Incepem prin a face un nou document File -> New
eu am ales ca mărimi 300 x 300 si background alb
alegeti write tool din bara de toolsuri si trageti un chenar in document.
scrieti cuvantul dorit (in cazul meu idle)
dati click 2 pe layerul sau din dreapta si alegeti "rasterize type"
dupa, mergeti sus la Edit -> Transform -> Perspective. scrisul va arata asa
trageti de coltul stanga sau dreapta in directia sa cum arata in imagine.
veti obtine acest rezultat
click pe indiferent ce ustensila din tool bar si alegeti apply
acum, selectati layerul scrisului in photoshop.
va trebuii sa duplicam layerul si sa il mutam cu un pixel mai sus
pentru a face aceasta operatie apasati CtrL+J (pentru a duplica) si Ctrl+sageata sus (pentru a muta cu 1px)
repetati operatia de vreo 15-16 ori pana desenul va arata cam asa
selectati inițialul layer de sus, click 2 pe el si alegeti "Blending Options"
de acolo bifati din tabelul respectiv gradient overlay si dati click pe optiune.
acum dati click pe alură cum arata in imagine
dupa ce dati click va aparea acest tabel in care faceti setarile din poza
pentru a pune cate un buton de nuanță pe bara dati click dreapta in dreptul in care vreti sa apara
pentru a edita colorit din el dati dublu click pe acesta
dati ok. acum tinand Ctrl apasat selectati toate layerele duplicate de la text in afara de întâiul si ultimul layer
dati click 2 pe ele si alegeti "Merge layers"
acum layerele selectate s-au transformat intr-un singur layer. click 2 pe el si alegeti "blending options" dupa care selectati "Gradient Overlay din tabel si faceti urmatoarele setari
dati ok.
selectati debutantul layer de jos (cel original) click 2 pe el, alegeti "Blending Options" si selectati din tabel "Outer Glow" si faceti urmatoarele setari.
acum selectati primul layer de sus si dati click jos la make a new layer
din bare ustensile alegeti "Elipse Tool"
tinand click apasat, faceti o forma deasupra textului ca cea din imagine
veti avea acest efect (in cazul in care elipse tool e alba)
selectati layerul cu elipse tool si reduceti "Opacity" la 30 %
imaginea este gata
daca vreti sa va puneti imaginea la avatarul de pe forum va trebui sa ii modificati mărimile la cele admise de forum (150x150)
mergeti la Image -> Image Size
sper ca v-ati descurcat, daca aveti intrebari topicul ramane deschis. hf & gl
|
|
| 26/02/2008 12:44 |
|
 |
RAMONA
Administrator


Data inscrierii: 06/Mai/2007 Mesaje: 96
|
|
|
| 29/02/2008 16:55 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|